Slovenski turizam bolje nego lani

Bez autora
Aug 11 2011

S obzirom na rast broja dolazaka i noćenja turista u prvoj polovici godine, Slovenska turistična organizacija (STO) očekuje da će se pozitivan trend nastaviti i u drugom dijelu ljetne turističke sezone te u drugom polugodištu. Posebno zadovoljstvo STO izražava zbog vrlo dobrih rezultata s tradicionalnih tržišta slovenskog turizma na kojima se mnogo ulaže u promociju istog. Hoteli općine Piran u prvih su sedam mjeseci ove godine zabilježili 644.374 noćenja, 13 posto više nego u istom razdoblju lani. U prvih devet dana kolovoza ostvarena je 51.727 noćenja, manje nego lani, no najveći se val gostiju očekuje upravo ovih dana.

Slovenski turizam bolje nego laniS obzirom na rast broja dolazaka i noćenja turista u prvoj polovici godine, Slovenska turistična organizacija (STO) očekuje da će se pozitivan trend nastaviti i u drugom dijelu ljetne turističke sezone te u drugom polugodištu.

Posebno zadovoljstvo STO izražava zbog vrlo dobrih rezultata s tradicionalnih tržišta slovenskog turizma na kojima se mnogo ulaže u promociju istog.

Hoteli općine Piran u prvih su sedam mjeseci ove godine zabilježili 644.374 noćenja, 13 posto više nego u istom razdoblju lani. U prvih devet dana kolovoza ostvarena je 51.727 noćenja, manje nego lani, no najveći se val gostiju očekuje upravo ovih dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik